Stakla za tuš kabine.

Kvalitetno. Precizno.

Specifikacije i detalji:

Klasične tuš kabine polako odlaze u povijest i zamjenjuju ih staklene tuš kabine po mjeri zbog mnogih prednosti.

Atraktivnog izgleda i dizajna gdje se ideje i zamisli samih korisnika pretapaju u igru sa staklom, a najveća prednost joj je dugotrajno i jednostavno korištenje nje same.

Tuš kabine sa zaokretnim ili kliznim vratima Kako se kroz godine okov za primjenu stakla stalno razvijao, tako smo i mi u mogučnosti Vama ponuditi klasičnu tuš kabinu sa jednokrilnim ili dvokrilnim vratima i fiksnim staklima, zaokretnim ili kliznim vratima ovisno o želji investitora.

Uz mogućnost odabira raznog okova, tako Vam nudimo i veliki asortiman izbora stakla, prozirno ili mutno, tonirano ili kemijski obrađeno staklo specijalno za tuša kabine sa nanosom protiv primanja kamenca, a najčešće se cristalguard staklo koristi u hotelima baš zbog uštede vremena osoblju.

Tuš paravan je jednostavno i funkcionalno riješenje za tuš kabinu zbog minimalnog okova dok čisto staklo koje izlazi iz poda i završava u stropu modernije riješenje gdje bez i jednog dodira uđete i izađete u prostor za tuširanje, takozvani walk in. Nudimo Vam veliki asortiman izbora stakla, prozirno ili mutno, tonirano ili kemijski obrađeno staklo specijalno za tuša kabine sa nanosom protiv primanja kamenca.

Tuš stijene se koriste za odvajanje tuš kabine od ostatka WC-a, a mogu se koristiti i za odvajanje više prostora u WC-u, pogotovo u hotelima, teretanama, sportskim dvorana i ostalim objektima koji imaju više kabina na jednom mjestu. sUz mogućnost odabira raznog okova, tako Vam nudimo i veliki asortiman izbora stakla, prozirno ili mutno, tonirano ili kemijski obrađeno staklo specijalno za tuša kabine sa nanosom protiv primanja kamenca.

Ovaj tip instalacije nudi

Easy install

Jednostavna instalacija uz pračenje uputa i slika, čak i oni najmlađi su montirali bez problema neke od naših instalacija.

Mogučnost izrade pravilnih i nepravilnih oblika

Visoko razvijena tehnika nam omogućuje izradu kompleksnih oblika i motiva po želji.

Visoka kvaliteta

Visoko razvijena tehnika nam omogućuje izradu kompleksnih oblika i motiva po želji.